Televizyon

Müge Anlı 25 Haziran Cuma ATV canlı izle! Müge Anlı yeni bölüm kesintisiz YouTube full izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün saat 10:00’da izleyicisiyle buluşuyor. Kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşen Müge Anlı ve ekibinin bugünkü programında hangi konuları ele alacağı vatandaşlar tarafından merak konusu olurken canlı yayını kesintisiz bir şekilde izlemek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 25 Haziran Cuma ATV canlı izle! Seçeneklerini haberimizde derledik…

Abone Ol

Sevilerek takip edilen yapımda milyonları şok içerisinde bırakan olayda yeni bir detay gündeme bomba gibi düştü. Görgü tanıdığı bildiği her şeyi anlattı. En son iki yıl önce programa katılan isim, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU? Ekranlara gelen bir önceki bölümde Müge Anlı Osman Bey’den gelen; “Aklınıza gelecek her yere başvurdum, yardım istedim. Herkes benimle dalga geçti. Benim annem öldü annem. Doğu bölgesinde doktorum ben izin alamadım annem öldü benim. İstifamı verecek noktaya geldim. Önceden annem izlerdi sizi, “Ne izliyorsun anne? Bunların hepsi kurgu” derdim. Bugün buradayım” sözler karşısında kendisini tutamamıştı.

Anne ve babasının katledildiğini dile getiren Osman Bey, “Ben bir siyasetçi olsaydım, ben bir milletvekili olsaydım bunların hiçbiri olmazdı. Allah kahretsin ki vatandaş oldum. Müge Anlı’ya gelen herkesin bir derdi bir sıkıntısı var. Bu kadının burada olma amacı var çünkü devlet işini yapmıyor!” sözlerini dile getirmişti.

Anne babası katledilen Dr. Osman Büyükşen ise Müge Anlı'ya başvurdu. 3 senedir çözülemeyen cinayetin failinin bulunmasını isteyen Dr. Osman Büyükşen, canlı yayında sinir krizi geçirdi. Müge Anlı'ya sarılarak ağlayan ve anne babasının katilini arayan doktor, "Şüphelilerin ikisi de kardeşim ben ne yapayım. Özel ekip kurulmasını istiyorum, ben dahil herkesi adam gibi sorgulayın. Herkes bana aynı şeyleri söylüyor, ben ne yapacağım Müge hanım? Siz söyleyin Allah aşkına. Ben bu dosyayı araştırmak için istifa etmek istedim de pandemi nedeniyle yapamadım." Demişti.

ÖZEL EKİP KURULDU Bugün Müge Anlı 25 Haziran Cuma günkü canlı yayın programında Jandarma Komutanlığı tarafından (JASAT) özel ekibin kurulacağını açıkladı.