Televizyon

Müge Anlı 26 Mayıs Çarşamba yeni bölüm ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün saat 10:00’da televizyon ekranlarında yerini alacak. Yeni konuk ve olaylarla ekranı başında bekleyen sevenlerini karşısına çıkacak olan Müge Anlı’nın bugünkü ele alacağı kayıp ve cinayet vakaları Türkiye’nin gündeminde geniş yankılar uyandırıyor. Müge Anlı 26 Mayıs Çarşamba yeni bölüm ATV canlı izle! Seçenekleriyle canlı yayını haberimizde takip edebilirsiniz.

Abone Ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10:00'da ATV ekranlarında. Ekranların sevilen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sizler için burada.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Fatma Öz'ün kaybında sıcak gelişmeler yaşandı ve ev çevresi didik didik arandı. Müge Anlı, Fatma Hanım hakkında hiç ihbar gelmediğini söyledi. Dün yayın sonrası Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Gürün Emniyet Müdürlüğü’nün Fatma Hanım’ın evine gittiğini ama çöp kovasına kadar tertemiz olduğunu, evde hiçbir şey olmadığını söyledi. Öte yandan Fatma Öz'ün evli sevgilisi Bahri'nin aynı tarihte bir başka kadınla görüştüğü ortaya çıktı.