Televizyon

Müge Anlı 27 Nisan Salı yeni bölüm canlı yayın izle! Müge Anlı YouTube kesintisiz Full HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı bugün yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına geçiyor. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı arasında gösterilen Müge Anlı İle Tatlı Sert bugün saat 10:00’da yeni konuk ve olaylarla sevenleriyle buluşacak. Canlı yayını kesintisiz bir şekilde takip etmek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 27 Nisan Salı yeni bölüm canlı yayın izle! Müge Anlı YouTube kesintisiz Full HD izle! Seçeneklerini haberimizde derledik…

Abone Ol

DÜN NELER OLDU? 4 gündür kayıp olarak aranıyordu. Anne Leyla Özkaya günler sonra kızıyla kavuştu. Cumartesi günü Beykoz'da bulunan 15 yaşındaki küçük kız ailesine teslim edildi. Müge Anlı, 37 yaşındaki Özgür Bey’in 1 çocuğu olduğunu, evli olduğunu ama eşi ile boşanma aşamasında olduğu sebebi ile bazen babasında kaldığını, boşanma sürecinde biraz psikolojik sıkıntı yaşadığını, Çekmeköy’de ormanlık bir alana gittikten sonra eşini arayarak ben yapamayacağım dayanamıyorum dediğini anlattı.

13 gündür kayıp olan Özgür Bey’in akşam saatlerinde telefonunu kapattığı bilgisini veren Müge Anlı piknik alanında çok fazla arama yapıldığını ama asla bulunamadığını belirtti.  Bir çocuk babası Özgür Kılınç nerede?