Televizyon

Müge Anlı 28 Nisan Çarşamba ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube Full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Müge Anlı 28 Nisan Çarşamba ATV canlı izle, yeni bölüm izle araştırmalarını yapan program izleyicileri, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı kesintisiz YouTube Full HD izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Abone Ol

DÜN NELER OLDU? Hafta içi kendi kuşağının en çok seyredilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert dün ekranlara gelen bölümünde yine çok konuşulacak olaylara sahne oldu. Kayıpları bulmayı, birbirinden ayrı kalanları bir araya getirmeyi amaçlayan programda 4 çocuk babası olan Reşit Baş’ın nerede olduğu üzerinde duruldu. Reşit Baş’tan evlilik dışında iki çocuk sahibi olan Şükran Çelik, sevgilisinin bulunmasını istedi. 13 Nisan’dan beri kayıp olan Baş için sevgilisi Şükran hanım büyük endişe duydu. Baş’ın Samsun’da kaybolduğunu belirten Şükran Hanım, 17 yaşında Baş ile tanışmış olduğunu ve o zaman kendisinden bir bebeği olduğunu ifade eden Şükran Hanım 10 sene süren bir ayrılık sonrasında tekrar bir araya geldiklerini belirtti.

Reşit Bey’in kaybolmasından ise nikahlı eşi Hatun Hanım’dan şüphelendiğini duyurdu. Bunun üzerine ise programa katılan Hatun Hanım, Şükran Hanım’a çok sertler sözler ile yüklendi. Canlı yayın esnasında birbirine giren kadınların sakinleşmesi ise çok uzun zaman aldı. İzleyiciler ve stüdyodakiler şaşırdı.