Televizyon

Müge Anlı 4 Mayıs Salı yeni bölüm ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube yayını izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı bugün yeni bölümüyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Yıllardır ATV ekranlarında reyting zirvesine oynayan ve sabah programı olmasına rağmen de önemli izlenme oranları elde eden Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bir bölümle daha izleyenlerin karşısına çıkıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Mayıs Salı yeni bölüm ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube yayını izle! seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Abone Ol

SON BÖLÜMLERDE NELER OLDU? Nurullah Bey, Nezen’i tanımadığını, arabasına falan almadığını savunurken Dilek Hanım, Büşra Hanım, Nurullah Bey, Nezen’in gezdiklerini, gözleri ile gördüğünü ileri sürdü. Her iki olayda da aynı isimlerden şüpheleniliyor... Kaybolduktan 6,5 ay sonra ölü olarak bulunan 13 yaşındaki Nezen Germiyen'in babası konuştu. Hüseyin Bey, kızının öldürülmesi ile Lütfiye Hanım’ın olayının çok benzer olduğunu, bunu yapanın Ahmet olduğunu, Nurullah, Duran ve Büşra Hanım’ın bu olaydan haberi olduğunu iddia etti.

Müge Anlı, Büşra Hanım’ın Ahmet Taşkın ile alakalı söylediği şeyin büyük bir ihbar olduğuna dikkat çekti. Lütfiye Gündüz ile kaybolduğu gece görüşen kişi konuştu... 12 ve 14 yaşındaki iki kız kardeş bulundu. Hepsi ve daha fazlası saat 10:00'da Müge Anlı ile Tatlı Sert'te.