Güncel

Müge Anlı 7 Eylül Salı ATV canlı yayını izle! Müge Anlı YouTube Full HD kesintisiz izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı yeni bölümüyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşen Müge Anlı ve ekibinin bugün hangi olayları ele alacağı merak konusu olunca Müge Anlı 7 Eylül Salı ATV canlı yayını izle! Müge Anlı YouTube Full HD kesintisiz izle! Seçeneklerini haberimizde derledik. İşte tüm detaylar haberimizde…

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU? 1994'te Adana'da Yaşar Oyunlu'nun kızı olarak dünyaya gelen Melike, hiç görmediği annesi Kader'i aramak için Müge Anlı'da. Dudağında derin bir yara olan 51 yaşındaki Kader Hanım nerede? İki kardeşin öldüğü vahşet evini onlar temizledi. Müge Anlı, olayı özetleyerek bakıcı kadın olan Emel Hanım’ın ortadan kaybolduğunu, Emel Hanım’ın eski kocasının programı aradığını “Ben Arabistan’dayken iki tane çocuk oldu, Emel ortaya çıksın da çocukları üzerimden alsın” dediğini, jandarmanın da sorgu esnasında Emel Hanım’ın çok ağlaması sebebi ile tedirgin olduklarını söyledi.

Bakıcısıyla neden kavga ediyordu? Öldürülen Mehmet Şen'i kim rahatsız ediyordu? 80 ve 83 yaşındaki iki kardeşin katili kim? Ganime Hanım, bu cinayet planlandıysa ve eğer amcasının bir alakası yoksa amcasının gitmesinin bekleneceğini ama beklenmediğini, plansızsa da Emel Hanım’ın tek başına yapamayacağını ama kesinlikle Emel Hanım’ın parmağı olduğunu söyledi. Melike'nin hiç görmediği annesini tanıyan kişiler canlı yayına bağlandı.