Televizyon

Müge Anlı 9 Haziran Çarşamba ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube full HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı yeni bölümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni konuk ve olaylarla güne programına başlayacak olan Müge Anlı’yı canlı ve kesintisiz bir şekilde takip etmek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 9 Haziran Çarşamba ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube full HD izle! Seçeneklerini haberimizde derledik. İşte detaylar…

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Seyircisinin karşısına en son 8 Haziran 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Kübra’nın dün yayın sonrası ailesinin yanına dönmek istediği için ekibe ulaştığını açıkladı. Kaçtığı evli adam hakkında konuşan Kübra, Maşallah ile iş yerinde tanıştığını ve kaçmak gibi bir niyeti olmadığını söyledi.

Annesinin Eyüpsultan’a gitmesine izin vermediğini söyleyen Kübra, Eyüpsultan’a gittiği için korkup Maşallah’ın yanına gittiğini ifade etti. Maşallah’ın evli olduğunu bile bilmediğini söyleyen Kübra, boşanma aşamasında olduğunu bildiğini ve evlilik vaadiyle kandırıldığını iddia etti.