Güncel

Müge Anlı bugünkü yeni bölümü ATV canlı izle! Müge Anlı 13 Eylül Pazartesi kesintisiz HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı yeni bölümleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’de olan kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşüp olayların iç yüzünü aydınlatan Müge Anlı ve ekibinin bugünkü yeni bölümde hangi konuları ele alacağı merak konusu oldu. Canlı yayını takip etmek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı bugünkü yeni bölümü ATV canlı izle! Müge Anlı 13 Eylül Pazartesi kesintisiz HD izle! Seçeneklerini haberimizde derledik…

Abone Ol

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU? Eşi tarafından güç kullanılarak kaçırıldı. Şilan yayının ardından kurtarıldı. Koca şiddetinden kurtarılan Şilan konuştu... Müge Anlı, Mithat Topal ve kendisine yardım eden kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğünce gözaltına alındığını açıkladı ve Şilan Hanım’ın stüdyoda olduğu bilgisini verdi. Şilan Topal stüdyoya geldi, Şilan Hanım’ın annesi çok teşekkür etti.

24 yaşındaki Ahmet Çetin'e ne oldu? Kayıp Ahmet Çetin ile son görüşen arkadaşı konuştu. Arkadaşının alkol kullandığını bildiğini anlatırken Murat Bey'in aracı arızalanınca Ahmet Bey'in Cihan Bey ile Murat Bey'in aracını aldırması için Cevizli bağ sanayi sitesine gittiklerini, Ahmet Bey'in son görüldüğü yerin bu sanayi sitesi olduğu belirtildi. Sanayi çalışanı Ahmet Bey'in geldiğini, aracın arızasını söylediklerini, Cihan Bey ile Ahmet Bey'in alkollü olduklarını anlattı. Bir diğer görgü tanığı, Ahmet Bey'in arabayı alıp gittiğini söylerken Ahmet Bey'in bir daha görülmediği belirtildi.