Televizyon

Müge Anlı yeni bölüm 1 Haziran Salı ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz full HD izle!

Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı yeni bölümüyle ATV ekranlarını yerini almaya hazırlanıyor. Kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşen Müge Anlı bugünkü yeni bölümde hangi olayları araştıracağı ve kimlerle canlı bağlantı kurup konuşacağı merak konusu oldu. Canlı yayını kesintisiz bir şekilde takip etmek isteyenler için Müge Anlı yeni bölüm 1 Haziran Salı ATV canlı izle seçeneklerini haberimizde derledik…

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir kayıp olarak aranan Fatma Öz'ün Sivas'ta bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Katil zanlısı sevgili Bahri, cinayeti nasıl işlediğini ayrıntıları ile anlatırken Müge Anlı ise aklına yatmayan bir şeyler olduğunu olayın böyle gelişmiş olmasının mümkün olmadığını söyledi. Bahri'nin sevgilisi olduğu iddia edilen Yasemin Doğu da dün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yaşananları anlattı.

Yasemin Hanım, Bahri'nin uzun zaman önce cinayeti kendisine itiraf ettiğini söylerken hiçbir şekilde Fatma Hanım'la tanışmadığını ifade etti. Ancak Yasemin Hanım'ın bu açıklamaları ne Müge Anlı’yı ne de stüdyoda bulunan diğer konukları ikna etmeyi başaramadı. Müge Anlı, Rahmi Özkan, Şevki Sözen ve Fatma Öz'ün oğlu ve kardeşi, Yasemin Hanım'ın cinayeti işlerken orada olduğunu ya da evi temizlediğini düşünüyor.