Televizyon

Müge Anlı yeni bölüm 12 Mayıs Çarşamba ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen yüzü Müge Anlı yeni bölümüyle bugün saat 10:00’da sevenleriyle buluşuyor. Programına taşıdığı konuk ve olaylarla Türkiye’nin gündemini belirleyen canlı yayını takip etmek isteyen vatandaşlar için haberimizi derledik. Yeni kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşülüp konuşulacağı canlı yayın linklerini yer aldığı haberimizde Müge Anlı yeni bölüm 12 Mayıs Çarşamba ATV canlı izle seçeneklerini bulabilirsiniz…

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 11 Mayıs 2021 tarihinde de sevenleriyle buluştu. Nevşehirli Lütfiye Gündüz’ün kaybını araştıran tecrübeli sunucu, ortaya çıkardığı gerçeklerle izleyicilerini şaşırtmayı başardı. Daha önce araştırmış olduğu Nevşehirli ve 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayet dosyasını yeniden açan Müge anlı, Lütfiye Gündüz ile arasındaki bağı ortaya çıkardı. Her iki kaybın kilit ismi olan Ahmet Taşçıoğlu, bu bölümün gündemleri arasında yer aldı.

Kayıp kadın Lütfiye Gündüz’ün kızı Hamiyet, Müge Anlı’nın bugünkü konukları arasındaydı. Söyledikleriyle izleyicileri şaşkına döndüren Hamiyet, babasının tarafını tutarken, annesinin kaybıyla babasının bir ilgisi olmadığını savundu. Öte yandan babasının korktuğu birilerinin olduğunu iddia eden Hamiyet, konuyla ilgili gizem perdesini aralamadı. Kayıp kadın Lütfiye Gündüz’ün baz istasyonu kayıtlarına ulaşan Müge Anlı, Mustafa’nın ifadelerindeki çelişkileri ortaya çıkardı. Lütfiye Gündüz’ün kaybolduğu sabah eşinin kayıp başvurusunda bulunmasındaki tuhaflık ise Müge Anlı’nın gözünden kaçmadı.