Televizyon

Müge Anlı yeni bölüm 13 Nisan Salı ATV canlı izle! Müge Anlı programını YouTube full HD izle!

Müge Anlı yeni bölüm 13 Nisan Salı ATV canlı izle bilgileri reyting rekorları kıran programın yakın takipçileri tarafından her gün olduğu gibi bugün de aranan konular arasında yer alıyor. Uzun yıllardan beri hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı’da bugüne kadar birçok cinayet çözüldü, birçok kayıp bulundu. Müge Anlı yeni bölüm 13 Nisan Salı ATV canlı izle! Müge Anlı programını YouTube full HD izle! detayları haberimizde sizleri bekliyor… \n

Abone Ol

ATV ekranlarında her gün 10.00 – 13.00 saatleri arasında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Nisan bugünkü bölüm ATV canlı izle detayları herkes tarafından merakla aranıyor. Müge Anlı son bölümü kaçıran izleyiciler atv.com.tr adresinden canlı yayını takip edebilir. Diğer yandan Müge Anlı 13 Nisan bugünkü bölüm tekrarı izlemek isteyenler ise ATV Youtube kanalı ya da Müge Anlı Youtube kanalı üzerinden bölüm tekrarını izleyebilir.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Nisan Fadime Arslan olayı son durum herkes tarafından merakla takip ediliyor. Yaşlı kadının gelininden gördüğü şiddet geçtiğimiz hafta ortaya çıkmış ve gündeme damga vurmuştu. Müge Anlı bugün canlı yayında savcıya çağrıda bulunarak işkence görüntüleri hakkında artık düğmeye basılması gerektiğini söyledi. Diğer yandan Fadime Arslan olayına ilişkin yürütülen soruşturmada adli tıp raporunun gelmesi bekleniyor.