Televizyon

Müge Anlı yeni bölüm 18 Haziran Cuma ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün bu haftanın son gününde TV ekranlarında yerini alıyor. Kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşmeye devam eden Müge Anlı bugünkü yeni bölümünde hangi konuk ve olayları inceleyeceği merak konusu oldu. Bugünkü yeni bölümü canlı izlemek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı yeni bölüm 18 Haziran Cuma ATV canlı izle! Seçeneklerini haberimizde derledik. İşte detaylar…

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU? Müge Anlı, Sıla’nın bulunduğunu açıklayınca Gündoğdu Bey ve Hülya Hanım gözyaşlarını tutamadı. Sıla’nın da bugün yayına katılacağını söyleyen Müge Anlı, Sıla’nın “Ben sevdiğim adamın yanındayım, mutluyum zaten 21 yaşındayım” dediğini Hakan Bey’in de “Biz birbirimizi seviyoruz, ilk kaçtığımızda yanımdan zorla aldılar zaten eşimle de aramız iyi değil” dediğini aktardı.

Müge Anlı, 16 yaşındaki Sude İrem’in 12 Haziran’da Antalya’dan kaybolduğunu, Emine Öztürk’ün stüdyoda olduğunu, annesinin söylediğine göre %63 zihinsel engelli olduğunu aktardı. Sıla ve birlikte kaçtığı Hakan ile eşi karşı karşıya... Sıla baskı ile gitmediğini, kendin isteği ile gittiğini söyleyince Hülya Hanım Hakan Bey’in kızına bakamayacağını, geri dönmesini istedi. Hülya Hanım ağlayınca Nazlı, kardeşine annesinin hasta olduğunu hatırlattı. Sıla ailesini bırakmadığını belirtirken Hatice Hanım, eşi ile 2 çocuğu olduğunu, çocuklarını terk eden kişinin Sıla’yı da terk edeceğini belirtti.