Televizyon

Müge Anlı yeni bölüm 21 Nisan Çarşamba ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube Full HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı bugün yeni bölümüyle sevenleriyle saat 10:00’da buluşacak. Reyting rekorları kıran gündüz kuşağı programıyla Türkiye’nin gündemini belirleyen olayları işlemeye ve ülkede olan kayıp ve faili meçhul cinayetlerin peşine düşmeye devam ediyor. Bugünkü bölümü canlı olarak izlemek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı yeni bölüm 21 Nisan Çarşamba ATV canlı izle seçenekleriyle haberimizde ulaşabilirler…

Abone Ol

DÜN NELER OLDU? Üvey anneanne evlilik dolandırıcısı mı? Senem Hanım’ın kızı Dilan Kartal ve Özden Kum stüdyoya geldi, Özden Hanım kızının sürekli gelip anne Halil’i evlendirelim dediğini, o sebeple kız aradıklarını anlattı. Özden Hanım, Halil Bey’e anne ve babası ile Antep’e kız bakmaya gittiklerini, beğenmeyip geri döndüklerini belirterek ikinci kez gidip Senem Hanım’ı getirdiklerinde yanlarında Halil Bey’in annesinin olmadığını vurguladı.

Özden Hanım toplam dolandırılan 150.000 TL’yi görmediğini, bilmediğini söyledi fakat Mehmet Bey, her ne kadar Özden Hanım görmemiş olsa da Güler Hanım ile kendisini tanıştıranın Özden Hanım olması sebebi ile güvenip parayı verdiğini iddia etti. Özden Hanım bunları iyi niyetten yaptığını tekrarladı. ''Sahte gelin'' Senem canlı yayında... Senem Hanım, Halil Bey ile evlenme amacı ile gittiğini, ama Halil Bey’in cüzdanını karıştırdığını gördüğünü iddia etti. Halil Bey eğer insanlık yapsaydı ben onun yanında kalacaktım dedi.