Televizyon

Müge Anlı yeni bölüm 25 Mayıs Salı canlı yayın izle! Müge Anlı ATV kesintisiz full HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı yeni bölümüyle televizyonda yerini alıyor. Türkiye'nin en çok seyredilen sabah programı olarak yayın hayatını sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm 25 Mayıs Salı canlı yayın programıyla haftanın ikinci gününe başlıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaların ele alınmaya devam edileceği bölümde yine milyonların karşısına çıkacak başarılı sunucu Müge Anlı’nın canlı izleme seçenekleri haberimizde…

Abone Ol

GEÇEN BÖLÜMDE NELER OLDU? İki bin lira için ablasını ve eniştesini öldürdü. Uysal çifti davasında ne karar çıktı? Uysal çifti cinayetinde adalet zamanı. İki kardeş ve yeğeni ile yengeleri yargılanıyor... Uysal çifti cinayetinde tanıklar dinlendi. Tutuklu sanık kardeşten tuhaf savunma... Birliktelik yaşadığı evli sevgilisinin evinden kayboldu. Ailesi kızlarının öldürüldüğünden şüpheleniyor.

İki çocuk annesi 45 yaşındaki Fatma Öz'den 36 gündür haber yok. 19 Nisan'dan bu yana hiçbir ize rastlanmadı. Sevgilisi canlı yayında… Bahri Bey, Fatma Hanım’ın bir anda kaybolduğunu, 3 buçuk 4 gibi görüştüklerini, sonra kendisinin iftara gittiğini, oradan dönüşte eve geldiğinde evde olmadığını söyledi. Fatma Öz nerede?