Televizyon

Müge Anlı yeni bölüm 26 Nisan Pazartesi ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube Full HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Müge Anlı yeni bölümüyle bugün saat 10:00’da yeniden sevenleriyle buluşacak. Türkiye’de en çok izlenen gündüz kuşağı programı arasında gösterilen Müge Anlı ülke içerisinde olan kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşmeye devam ediyor. Bugünkü yeni bölüm programı izlemek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı yeni bölüm 26 Nisan Pazartesi ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube Full HD izle! Seçeneklerini haberimizde derledik…

Abone Ol

SON BÖLÜMDE NELER OLDU? Geçen haftanın en son bölümünde sahte damat ve gelin dolandırıcılığı yine gündemdeki yerini korudu. Aynı köyde yaşamakta olan pek çok genci dolandırdığı iddia edilmiş olan sahte gelinin üvey anneannesi tarafından da bu işlere sürüklendiği öne sürüldü. Üvey anneanne ise bu iddiaları kesin bir dil ile reddetmişti.

Programın en çok dikkat çeken kısmı ise dolandırıcı olduğu iddia edilen ve tüm şüphelerin de üzerinde yoğunlaştığı aile Müge Anlı’nın üzerinde yürüdü, stüdyoda gerginlik dolu anlar yaşandı. Hakan Kaya isimli şahıs, bir anda sinirlenerek Anlı’nın taraf tuttuğunu ileri sürerek ayaklandı. Kısa sürede yatıştırılan Kaya’nın saldırısı sonrasında ise Anlı zor anlar yaşadı.