Televizyon

Müge Anlı yeni bölüm 4 Haziran Cuma ATV canlı izle! Müge Anlı YouTube full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün saat 10:00’da izleyicisiyle buluşuyor. Hafta içi her gün yayınlanan yeni bölümleriyle Türkiye’nin gündemini belirleyen Müge Anlı bugünkü bölümünde hangi konuları işleyeceği ise merak konusu. Canlı yayını kesintisiz izlemek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı yeni bölüm 4 Haziran Cuma ATV canlı izle seçeneklerini haberimizde derledik…

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU? Bir haftadır kayıp olarak aranıyordu, İki çocuk annesi kadın İstanbul'da bulundu. Kayıp kadının eşi Hakan Astekin canlı yayında... Hakan Bey, kayınvalidesi kendisine iftira attığı için zoruna gittiğinden bahsedip eşi ile evlenirken kendisine kızımız hasta denilmediğini, yoksa kendisini ateşe atmayacağını dile getirdi. Hakan Bey, kayınvalidesinin bir kızının bir yerde, diğerinin başka bir yerde olduğunu, kızlarına sahip çıkmadığını kızları mendil, maske sattırdığını iddia etti.

Müge Anlı, Hakan Bey’in de eşinin de hastaneye gidip aynı yatakta yatıp tedavi görmesini tavsiye ederek Nebahat’in resmen sokağa atıldığını dile getirdi. Müge Anlı, 16 yaşındaki Sinem’in, İzmir’de 25 Mayıs’tan beri kayıp, ailesi kızının sucuk yediğini, büyülü olması sebebi ile kızın kaçtığını söyledi. Sinem Asrak’ın annesi Pınar Acı, kızının kaçırıldığını, geçmişte de kızının ablasının oğlu tarafından kaçırıldığını, kızını almak istediğinde o ailenin vermediğini anlattı. Afgan asıllı kız Sakarya'da bulundu. 27 yaşında Suriye uyruklu Hamide Cebeci’den 13 gündür haber alınamadığını, Ertan Havadar ve Hamide Hanım’ın eşi Mehmet Cebeci stüdyomuza geldi.