Güncel

Müşteriler Cağ kebabı lezzetine kavuştu

Erzurum'daki cağ kebapçıları, müşterilerini iş yerlerinde ağırlamanın sevincini yaşıyor. \n

Abone Ol

Kentin yöresel lezzetini yemek için erken saatlerde restoranlara gidenler, Ateşleri ölçülüp maske, sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri kapsamında restorana alınan müşteriler, uzun bir aradan sonra kentin yöresel lezzetleri arasında bulunan çağ kebabını yemek için erken saatlerde restoranlara gidenler, masaya servis edilen çağ kebabını sıcak sıcak yemenin keyfini yaşadı.

Cağ kebap işletmecisi Cabbar Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili yetkililere kademeli normalleşme kapsamında işletmelerin açılmasından dolayı teşekkür etti.

Salgın döneminde esnafın zor günler geçirdiğini aktaran Erdoğan, "Kademeli normalleşme süreci herkese iyi geldi. Paket servisiyle çağ kebabını satıyorduk ancak servis sırasında soğuyordu. Çağ kebabı sıcak yenen lezzet, bu sebeple mekanda yemek daha iyi oluyor." dedi.

Cabbar Erdoğan, "Mekanların açılmasından vatandaşlar da çok memnun. İnsanlar erkenden gelip çağ kebabı özlemini giderdi." ifadelerini kullandı.

Ailesiyle kentteki bir cağ kebabı restoranına gelen Mithat Aydoğdu ise masada servisin başlamasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Paket servislerinde yiyeceklerin zaman zaman soğuduğunu anlatan Aydoğdu, "Çağ kebabını sıcak sıcak masada gelip yememiz ve o lezzeti tatmamız çok iyi oldu. Hataylıyım, inşallah bizim memlekette de böyle lezzetler olur." dedi.

Müşterilerden İsmail İtmez de cağ kebabını sıcak yemeyi özlediklerini belirterek, "Restoranların açılmasını bekliyorduk. açılınca çok güzel oldu." ifadesini kullandı.