Televizyon

Netflix dizisi Aşk 101 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Netflix'in Türk dizisi Aşk 101, ilk sezonunun 24 Nisan'da gösterime girmesinin ardından çok konuşulan diziler arasında yerini almıştı. Peki, Aşk 101'in ikinci sezonu ne zaman? Resmi bir açıklama yapıldı mı? İşte detaylar...

Abone Ol

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Tuba Ünsal'ın rol aldığı, yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer ve Ahmet Katıksız'ın üstlendiği Aşk 101'İn 2. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor.

Dizinin başrol oyuncularından Selahattin Paşalı sosyal medyasında yaptığı paylaşımlarla ikinci sezonun tamamlandığını belirtti.

Aşk 101’in Osmanı yaptığı paylaşımın altına da ‘No sad goodbyes’ notunu düşmeyi de unutmadı. Bu paylaşım sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, izleyiciler yeni sezonu büyük bir heyecanla ve merakla beklediğini dile getirdi.

Peki genç karakterlerin büyümüş hallerini kimler oynayacak? Eda’nın büyümüş halini Bade İşçil, Işık’ın günümüzdeki halini ise Tuğba Ünsal'ın canlandıracağı belirtiliyor.

Çekimleri tamamlanan ikinci sezonun yayımlanma tarihi ise henüz net olarak belirtilmedi. Ancak ilk sezonun geçtiğimiz yılın Nisan ayından yayımlanmasından dolayı, ikinci sezonun yayım tarihinin yakın bir tarihte olacağı düşünülüyor.

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor.