Dizi-Film

Ocak ayında izleyebileceğiniz en iyi 5 dizi

Diriliş Postası olarak sıkılmadan izleyeceğiniz birbirinden farklı 5 heyecan verici diziyi derledik...

Abone Ol

1. Turist Jamie Dornan bu komik gerilim dizisinin ikinci sezonuyla geri dönüyor ama bu kez dünyanın farklı bir yerinde. İlk sezonda karakteri kendisini Avustralya'da buldu; bir araba kazasının hafızasını kaybetmesinin ardından adını ve geçmişini hatırlamaya çalışıyordu. Elliot Stanley adında bir İrlandalı olduğunu keşfetti ve o sezona yetişmemiş olanlar için spoiler olmasın, kendisi hakkında öğrendiklerinin pek de hoş olmadığını keşfetti. Yeni bölümlerde İrlanda'daki evine geri dönüyor, şimdi Avustralya'da tanıştığı polis memuru Helen Chambers (Danielle Macdonald) ile birlikte. Onun kim olduğu ve eskiden olduğu hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışırken kendilerini iki aile arasındaki tehlikeli bir kavganın ortasında bulacaklar.

2. Güneş Kardeşler Her zaman izlenmesi gereken Michelle Yeoh, bu komik aksiyon dizisinde bir suç ailesinin isteksiz reisi Eileen Sun'ı canlandırıyor. Büyük oğlu Charlie (Justin Chien), suç patronu babasıyla birlikte Taipei'de kaldı ve aile işine katıldı; bu sırada Eileen, küçük oğulları Bruce'u (Sam Song Li) Los Angeles'ın güvenli ortamında büyüttü. Babası öldürülünce Charlie Los Angeles'a kaçar ve Eileen, ailesindeki tüm suçlardan habersiz genç Bruce'a gerçeği söyler: "Ailemiz Yeşim Ejderhalarının başıdır". Amerikalı Bruce, "Yani biz suçlu gibi miyiz?" diye soruyor ve "Gangster olmak istemiyorum!" diye feryat ediyor. Bir çocuğun "Yatmak istemiyorum" demesi gibi. Brad Falchuk ve Byron Wu'nun ortak yarattığı bu gürültülü dizide başka seçeneği yok gibi görünüyor.

3. Yankı En yeni Marvel serisi Hawkeye'ın bir yan ürünü ama çok farklı. Echo, gerçek adı Maya Lopez olan sağır bir Kızılderili süper kahramanıdır ve süper gücü başkalarının eylemlerini taklit etme yeteneğidir. Alaqua Cox'un canlandırdığı bu karakter, suç patronu Wilson Fisk'ten (Vincent D'Onofrio) ayrılıp iyiliğe yöneldikten sonra Oklahoma'daki evine döner ve o çetrefilli iyi ve kötü şeyin yanı sıra aile sorunlarıyla da boğuşur.

4. Sabıka Kaydı Peter Capaldi, bu sürükleyici, hızlı tempolu gerilimde idealist Dedektif Çavuş June Lenker'ı canlandırıyor. Lenker, Hegarty'nin eski davalarından birinin haksız yere mahkûmiyet ve hapisle sonuçlandığına dair isimsiz bir ihbar aldığında, Lenker bunu araştırmak ister ve Hegerty'nin direnişi onun saklayacak çok şeyi olduğunu açıkça ortaya koyar.

5. Gerçek Dedektif: Gece Ülkesi 2014 yılında Woody Harrelson ve Matthew McConoughey ile büyük bir ilgiyle başlayan diziyi, her biri farklı hikaye ve oyuncu kadrosuna sahip iki sönük sezon takip etti. Ancak bu dördüncü sezonda diziyi tüyler ürpertici hayata geri döndüren yeni bir yaratıcı ve yönetmen olan Issa Lopez var.