Televizyon

Sefirin Kızı Nare geri mi dönüyor? Nare finalde olacak mı?

Sefirin Kızı dizisinin başrol karakterini canlandıran Neslihan Atagül iyileşti mi? Hastalığı nedeniyle rapor alarak bir süreliğine oyunculuğuna ara vermişti. Sevenleri tarafından heyecanla izlenen oyuncu Neslihan Atagül'ün Sefirin Kızı dizinin final bölümünde olup olmayacağı ise merak konusu. Neslihan Atagül, Sefirin Kızı Final sahnesinde olacak mı? İzleyicilerinin merakla takip ettiği dizinin son bölümünde neler olacak? \n

Abone Ol

Dizide Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül, aktif kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden diziden ayrıldığını duyurmuştu.

Diziden Neslihan Atagül'ün ayrılmasının hemen arkasından reytinglerde büyük bir patlama yaşanmıştı. Giderek çakılan dizinin reytinglerini yeniden canlandırmak isteyen yapım ekibi ise diziye Tuba Büyüküstün gibi güçlü bir oyuncuyu alarak hikayeyi tamamen değiştirmişti. Fakat dizinin reytinglerinden yine beklenilen alınmamıştı.

Dizide Mavi karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün diziye dahil olmasının hemen arkasından akıllara Kara Para Aşk dizisindeki ikili gelmişti. Kara Para Aşk dizisinin etkisi altında olanlar ve dizinin hayranları ise Sefirin Kızı dizisinde bu ikiliyi gördükten sonra ise büyük bir sevinç yaşamıştı. Fakat Tuba Büyüküstün'de dizinin final yapmasına engel olmamış ve hazin sonu getirmişti.

Dizisinin finali gündeme gelmişken bir magazin sayfasının attığı iddiaya göre dizide, yurt dışına çıkmak zorunda gösterilen Neslihan Atagül'ün canlandırdığı Nare'nin yeniden ekranlara geleceği iddia edildi. Final bölümünde oynayacak olmasının hemen arkasından akıllarda ise Mavi defterinin Sancar karakterinde kapanıp kapanmayacağı konuşulmaya başlandı.

Henüz konu hakkında ne Sefirin Kızı yapımından ne de Neslihan Atagül'den net bir açıklama gelmemiş olsa bile, birçok dizi hayranı Atagül'ün yeniden kadroda yer almasını çok istiyor. Sadece bir bölüm oynamasıyla birlikte dengeleri alt üst edeceği düşünülen Atagül'den ise açıklama bekleniyor.