Televizyon

Seksenler dizisiyle ilgili sürpriz gelişme! Usta oyuncu geri dönüyor

TRT 1 ekranlarında herkesin ilgiyle takip ettiği aile dizisi Seksenler hayranlarını bekleyen sürprizler heyecan uyandırdı. Seksenler dizisinin ilk sezonunda ortadan kaybolan yıldız oyuncu geri dönüyor. \n

Abone Ol

Fenomen proje Seksenler dizisine dair yaşanan son bomba gelişme hayranlarını sevindirdi.

Ekranlarda hiç şüphesiz 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Seksenler dizisindeki gelişmeleri size bir bir aktaracağız.

Yaz döneminde yeniden izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Seksenler dizisinde sürpriz bir oyuncunun yeniden sevilen diziye dahil olacağı ortaya çıktı.

Bildiğiniz üzere Seksenler dizisinde ‘Fehmi’ karakterine can veren usta oyuncu Rasim Öztekin geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmış, ancak yapılan müdahaleler yeterli olmamıştı.

Usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefatı hem dizi setinde hem de sanat camiasını derinden sarsmıştı.

İsterseniz haberimizle ilgili son bombaya geçmeden önce yaşanan yeni gelişmelere bir göz atalım.

Son olarak Fox TV ekranlarında Mucize Doktor dizisinde rol Reha Özcan'ın Seksenler dizisi kadrosuna katıldığı açıklanmıştı.

Bir dönem Fenerbahçe’nin file bekçiliğini yapan başarılı kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel’in diziye dahil olduğu bilgisi kulislere düşmüştü.

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Seksenler’de Çağatay karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan İlker Ayrık yeniden diziye dahil olacak.

Seksenler dizisinde bir ilk olmuştu Hatırlanacağı üzere İlker Ayrık, Seksenler dizisinin ilk sezonlarında hikaye gereği Belçika’ya gitmişti.

Bir süredir Belçika’da olan Çağatay, bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile beraber annesi Rukiye’nin karşısına çıkıyor.

Başarılı oyuncu, İlker Ayrık 'Seksenler' dizisine geri dönmesiyle ilgili “Burası zaten benim ailem gibiydi. Eve geri dönmüş gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.