Spor

Sergen Yalçın açıkladı! "Ghezzal için..."

Beşiktaş'ta transfer gündeminin bir numaralı gündem maddesi Rachid Ghezzal transferi... Galatasaray'ın da oyuncu için devreye girmesiyle birlikte iki ezeli rakip, Cezayirli yıldızı kadrosuna katmak için yarış halinde. Oyuncunun Beşiktaş'a transferine ilişkin, teknik direktör Sergen Yalçın'dan flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Abone Ol

Ghezzal'in menajeri ile sorun yaşadıklarını belirten Sergen Yalçın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, Ghezzal'in Faslı menajeri ile yaptığı toplantıda kulübün tüm şartlarını zorladı. Ancak menajeri Anoir Fazuli'nin önce 'Evet' deyip ardından ise başka takımlarla görüşmesine anlam veremedim.”

“Ghezzal'in Beşiktaş'ta geçen yıl başarılı oynamasında ve pozisyon oluşturmasında emeğimiz büyük. Ghezzal bizim sistemimize kısa sürede uyum sağladı. Taraftarlarımız şuna inansın; başkanımız Ahmet Nur Çebi, Ghezzal'in transferi için çabaladı.”

“Başkanımız son hamlesini yaparak bu oyuncuyu kazandırmaya çalışacak. Beşiktaş için menajerinin karakteri önemli. Beşiktaş olarak alternatif oyuncu arayışlarımız var. Başkan bu konuda çalışmalarını bayrama rağmen sürdürüyor.”

Stoper takviyesi yapılacağına da dikkat çeken Sergen Yalçın, 2 hafta içinde boş olan mevkilere takviye yapılacağını vurguladı.