Ekonomi

Sıfır otomobilde dev indirim! Son günler...

Sıfır otomobilde araç alacaklar kampanyaları araştırıyor. Mayıs ayının son günlerine girdiğimiz bu günlerde kampanyalı otomobil fiyatlarında da avantajlar sona eriyor. İşte sıfır otomobillerde yapılan dev indirimler...

Abone Ol

HYUNDAI Hyundai Yeni Kona modeli için 51 bin 400 liraya varan indirim yaptı. Bu otomobil fiyatı 154.950 TL'den satışa sunuluyor.

DACIA Dacia sınırlı sayıdaki LPG'li Duster Comfort ECO- G 115 bg 4x2 modeli, benzinli fiyatına 188 bin 900 TL'den başlayan avantajlı fiyatla satışa sunuluyor. Sınırlı sayıdaki Yeni Sandero Comfort 1.0 Sce 65 bg modeli, 152 bin 900 TL fiyat ve günlük 69 TL ödeme ile Mayıs ayı boyunca tüketicilerle buluşuyor.Dokker Combi Eco-G Ambiance ECO-G 110 bg modeli ise 141 bin 900 TL'den başlayan fiyatla sahiplerini bekliyor. Marka, tüketiciler için dijital kanallar yoluyla ulaşılabilir olmaya devam ediyor. Saat 10.00-17.00 arasında seçilen herhangi bir Dacia yetkili satıcısı ile görüntülü görüşme yapabilirken, internet üzerinden 2 bin TL ön ödeme ile araç satın alma işlemi evden çıkmadan başlatılabiliyor.

FIAT Fiat Professional, Doblo ve Fiorino'nun Cargo ve Combi gövde tipleri ile Fiat Pratico için "Uzatılmış Garantili Kredi" avantajını sürdürüyor.Faizlerin sıfırlandığı kampanyada, Tofaş'ta üretilen Fiat Doblo, Fiat Fiorino ve Fiat Pratico'larda kampanyalar devam ediyor. Fiat Fiorino ise ay sonuna dek 119 bin 900 TL'lik fiyatla satışa sunuluyor.

OPEL Opel, hem binek hem de ticari araçlar için birbirinden özel satın alma seçenekleri sunuyor. Mayıs ayı boyunca geçerli kampanyalar kapsamında, Corsa'ya 176.900 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Bununla birlikte Crossland, Grandland X ve yeni Insignia'daki cazip ödeme seçenekleri otomobil severleri bekliyor. Mayıs boyunca Opel Combo Life 189.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılırken, Combo Life ve Zafira Life modelleri kaçırılmayacak kredi ve faiz seçenekleriyle yeni sahiplerini bekliyor.

KIA Kia, mayıs ayına özel Sportage ve XCeed modellerinde 100 bin TL'ye kadar özel kampanyalar sağlarken; Picanto, Rio, Stonic, Ceed modellerini için kampanyalar bulunuyor.

JEEP Jeep, Mayıs ayında Renegade ile Compass için özel kampanya bulunuyor. Renegade'in yeni 1.3 litrelik 150 HP'lik benzinli otomatik seçeneği bu ay 330 bin TL'den başlıyor.

MITSUBISHI Mitsubishi Türkiye mayıs ayında kredi desteğine kesmedi. Pick up L200 ve SUV Outlander modellerinde 20 bin TL'lik indirim fırsatı sizi bekliyor.

CITROEN Citroen, Mayıs ayında ticari araç modellerine özel kampanyaları aracılığıyla uygun alım seçenekleri sunmasıyla dikkatleri topluyor.Ticaretin erbapları, Citroën Berlingo'nun kombi versiyonlarında nakit alımlarda da 6 bin TL'ye kadar indirim fırsatları elde ediyor. Citroen tarafından Mayıs ayı için hazırlanan araba kampanyasına göre C3 model otomobiller 167 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Citroen'in Mayıs 2021 araba kampanyasında bir diğer kampanya detayı ise C5 Aircross SUV model araç için oldu. duyurdu. Citroen Yeni C4 için ise lansmana özel 219 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.