Televizyon

SK8 The İnfinity 2. sezon ne zaman çıkacak? SK8 The Infınıty'nin konusu ne?

Yönetmenliğini Hiroko Utsumi'nin yaptığı ve animasyon stüdyosu BONES Sk8 the Infinity adlı animenin prömiyerinin birinci sezonu 9 Ocak 2020' de başlamıştı. Sk8 The Infinity'nin 2. sezonu ne zaman? konusu ne? Anime SK8 The Infınıty'nin başrolünde hani karakterler var?

Abone Ol

“Biliyorum, gördüm. Tam burada Okinawa’da gök yüzünden düşen beyaz kar taneleri vardı…” Anime, kaykay tutkusu olan lise ikinci sınıf öğrencisi Reki ve Kanada’dan yeni dönen hiç kaykay sürmemiş olan değişim öğrencisi Langa’yı konu almakta. Reki, S denilen şeye bağımlıdır. “S”, gizli ve tehlikeli, hiçbir kural barındırmayan yeraltı kaykay yarışmasıdır. Kaykaycılar özellikle “incinmeler” veya yarışmada meydana gelen heyecanlı çatışmalar için çıldırmaktadır. Bir gün, Reki hiç kaykay geçmişi olmayan değişim öğrencisi Langa’yı bir “S” yarışmasına davet eder. Böylece kaykay sürmeyi bilmeyen Langa kendisini çılgın “S” dünyasına sürüklenmiş bulur. 21 Kasım 2020 tarihinde Sk8: Infinity’nın açılış şarkısı “Paradise” ikinci fragmanı ile birlikte yayımlanmıştı. 

Anime "SK8 The Infinity": başrolde hangi karakterler var? Anime'nin ana karakteri genç bir öğrenci Reki'dir. En iyi arkadaşı, adama her yerde, hatta uykusunda bile eşlik eden bir kaykay. Reki, en iyi patencilerin becerilerini göstermeye hazır olduğu "S-Race" adlı kapalı bir turnuvaya katılır. En iyisi olacak mı? Dizinin bir diğer ana karakteri ise Langa'dır. Adamın uzun yıllar eğitim ve snowboard yarışmaları var. Ve kaykayın üzerine ilk bindiğinde, sadece düştü. Kaderin iradesiyle, "S-Race" e katılarak ve bir rakibi mağlup ederek Langa’nın hayatı değişir. Şimdi harika bir kaykaycı olmayı öğreniyor ve Reki onun öğretmeni ve en iyi arkadaşı oluyor.

Aniplex of America; Hiroko Utsumi ve ünlü anime şirketi Bones‘un işbirliği yaptığı, gençlere özel bir kaykay yarışmasını konu edinen anime serisi SK8: The Infinity‘nin 9 Ocak 2021‘de izleyicilerle buluşacağını duyurmuştu. 

Şöyle ki, yönetmen Hiroko Utsumi animenin devamını ele alırsa, muhtemelen 2022'nin ortalarında yeni bölümler yayınlanacak fakat animenin yaratıcılarından henüz resmi açıklama yapılmış değil.