Güncel

Survivor İstanbul finali kim kazandı? 2021 Survivor şampiyonu kim oldu?

Her sezon büyük bir beğeniyle izlenen Survivor serüveni 2021 sezonunu da büyük bir ilgiyle kapatıyor. Ocak ayında başlayan 2021 Survivor, büyük finalle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İstanbul Galataport'tan canlı yayınlanacak program öncesinde Survivor finali kim kazandı, kim birinci oldu sorusu yanıt bekliyor. Peki, Survivor İstanbul finali kim kazandı? 2021 Survivor şampiyonu kim oldu? Bilgiler haberimizde olacak.

Abone Ol

Survivor İstanbul finali kim kazandı? 2021 Survivor şampiyonu kim oldu? Bilindiği üzere Ocak ayında Dominik Cumhuriyeti'nde başlayan 2021 Survivor, şampiyonluk için orada bulunan yarışmacıların dış dünyadan tamamen ilişiği kesilerek zorlu mücadelelerinin ardından büyük finalle tamamlanıyor. 2021 Survivor şampiyonunun kim olacağı merakla beklenirken şimdiden Survivor İstanbul finali kim kazandı? sorusu araştırılmaya başlandı.

Galataport'ta gerçekleştirilen 2021 Survivor İstanbul finalini kazanan yarışmacı bu akşam belli olacak. Son 2'ye kalan Survivor Yiğit ya da Survivor İsmail şampiyonluk kupasına sahip olacak.

Hayatta kalmak için verdikleri mücadelede zorlu parkurlarda tabi tutuldukları sınavları başarıyla geçerek Survivor İstanbul büyük final için İstanbul'a gelmeye hak kazana 4 isimden Survivor Aleyna ve Survivor Ayşe, 24 Haziran SMS oylamaları sonucu elendi. İsmail ve Poyraz'dan biri ise yapılacak SMS oylamalarının ardından 2021 Survivor şampiyonu ilan edilecek.

202 Survivor şampiyonu kim olmuştu? 2020 Survivor’da 500 bin TL'lik şampiyonluk ödülü için son 2'ye kalan Cemal Can ile Barış büyük heyecan yaşamıştı. Yapılan SMS oylaması sonunda ise 2020 Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven, şampiyonluk kupasıyla birlikte 500 Bin TL para ödülünün de sahibi olmuştu. 2021 Survivor birincisinin ise 500 bin TL'nün üzerinde bir ödül alması bekleniyor.