Gündem

Tam kapanma ile cadde ve meydanlar sessizliğe büründü

Koronavirüs pandemisi ile mücadele kapsamında uygulanan "tam kapanmayla" sokaklar sessizliğe büründü.

Abone Ol

Bursa Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında 17 Mayıs pazartesi saat 05.00'te sona erecek tam kapanma nedeniyle Bursa'da sessizlik hakim oldu.

Bursa Normal şartlarda yoğunluk yaşanan meydan, cadde ve yollar, tam kapanma nedeniyle boş kaldı. Kentin en işlek yerleri sessizliğe büründü.

Düzce Düzce'de yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu İstanbul ve Gaziantep caddeleri, Spor ve Kültür sokakları ile Anıtpark Meydanı'nda sakinlik dikkati çekti.

Mersin Mersin'de, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma süreci nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu. Kıyı bandındaki meydanların yanı sıra oturma alanları, oyun grupları, yürüyüş ve bisiklet yolları boş kaldı.

Aydın Aydın'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma süreci nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu. Özellikle Atatürk Kent Meydanı ve İstasyon Meydanı boş kaldı.

Hatay Hatay'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma süreci nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu. Özellikle Vali Ürgen ve 15 Temmuz Milli İrade parklarının boş olduğu görüldü.

Sakaya Sakarya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'e kadar uygulanacak "tam kapanma" kısıtlamasında sokak ve caddelerde sessizlik hakim oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sosyal alanlarda dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Edirne Edirne'de, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma süreci nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hakim.

İzmir İzmir’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma döneminin ilk gününde Bayraklı ilçesindeki Alija İzetbegovic Caddesi ve çevresinin boş kaldığı gözlendi.

İzmir

İstanbul İstanbul'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma döneminin ilk gününde, polis ekiplerinin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişte denetimlerini sürdürdüğü görüldü.

İstanbul

İstanbul

Sivas Sivas'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanmayla" sokaklar sessizliğe büründü. Sivas'ın en işlek noktaları tarihi Cumhuriyet Meydanı, İnönü Bulvarı ile Atatürk Caddesi'nde araç ve insan yoğunluğu azaldı. Polis ekipleri, kontrol noktalarında durdurdukları araçlarda sürücü ve yolcuların kısıtlamadan muaf tutulduklarına dair izin belgelerini kontrol etti.

Şanlıurfa Şanlıurfa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında tam kapanma uygulamasının ardından cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.Tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi de sakin günlerinden birini yaşadı. Polis ekipleri kısıtlama tedbirlerine ilişkin caddelerde denetimlerini sürdürürken sokakta olan vatandaşlara izin belgesi sorarak kimlik kontrolü yapıyor.

Malatya Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında tam kapanma uygulamasının ardından cadde ve sokaklar boş kaldı.