Televizyon

Teşkilat’a bir yıldız daha! Gürkan Uygun’dan sonra ....

TRT'nin sevilen dizisi Teşkilata yıldız yağmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi dizisindeki sahneleriyle milyonların ilgiyle takip ettiği oyuncuların başına Gürkan Uygun’un çabucak gerisinden Teşkilat dizisinde rol alması için sürpriz bir isimle daha el sıkışıldı. İşte detaylar...

Abone Ol

Gürkan Uygun’un rol icabı Ulusal İstihbarat Teşkilatı (MİT) aleyhinde faaliyetler yürüten Yıldırım karakterini oynayacağının katılaşmasıyla birlikte Kurtlar Vadisi dizisinden ikinci kere transfer atağı geldi.

Kurtlar Vadisi dizisindeki sahneleriyle milyonların ilgiyle takip ettiği oyuncuların başına Gürkan Uygun’un çabucak gerisinden Teşkilat dizisinde rol alması için sürpriz bir isimle daha el sıkışıldı.

Sadık yahut bir öteki ismiyle Tövbekar karakterini oynamayı kabul eden Kurtlar Vadisi’nin eski oyuncusu Hakan Boyav, Teşkilat dizisiyle ekranların tozunu atacak.

 Teşkilat dizisinde itidalli yapısıyla ön plana çıkacak olan Sadık karakteri, hangi tarafta olduğunu belirli etmeyen gizemli halleri ve Gürkan Uygun’un oynayacağı Yıldırım karakterinin mazisinde kilit bir noktada durmasıyla izleyenlerin merakını artıracak. Kaynak: Haber7