Spor

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor! İşte listedeki isimler

2021-2022 sezonuna şampiyonluk parolasıyla çıkmak isteyen Trabzonspor, birçok isimle görüşme halinde.. Trabzonspor'un listesindeki isimler...

Abone Ol

Kolombiyalı yıldız Carlos Bacca, İspanya’da Sevilla ve Villarreal formaları altında uzun yıllar ter döktü.

İtalya ligi ekiplerinden Udinese, Juventus, İnter,Cagliari takımlarında sol bek oynayan Kwadwo Asamoah, Gana A Milli Takım formasını 71 kez giydi.

Barcelona altyapısından yetişen, Christian Tello, 4 yıldır Real Betis takımında forma giyiyor.

2016 yılında 39 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Chelsea kulübünde fazla forma şansı bulamayan Belçikalı Michy Batshuayi, Borussia Dortmund ve Valencia’da kiralık olarak forma giydi.

2020-2021 sezonunda RB Leipzig takımından kiralık olarak geldiği Galatasaray’da 29 maça çıkan Marcelo Saracchi, RB Leipzig takımına geri döndü.

Norveçli sol bek Briger Meling, 2020-2021 sezonunda transfer olduğu Fransız ekiplerinden Nimes’te 26 maçta 2 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulunmuştu.

Fildişi Sahilli yıldız Gervinho, Parma ile 2020-2021 sezonunda 27 maçta 5 gol ve 1 asist yaptı.

Roma forması giyen Brezilyalı sağ bek Bruno Peres, Roma ile sözleşmesinin bitmesinin ardından Trabzonspor ile anlaşma sağladı.

Uzun yıllar İtalya ligi takımlarından Napoli’de futbol oynayan Marek Hamsik, Trabzonspor’un orta sahası için transfer edilmek isteniyor.