Güncel

Türkiye Ulusal Ajansı personel alımı ne zaman? Sonuçları açıklandı mı?

Türkiye Ulusal Ajansı 80 Kamu Personeli alımı başvuruları sona erdi. Peki, başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Abone Ol

Dışişleri Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Başkanlığının ilgili kuruluşu Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı) bünyesine 80 kişilik kadro ile tüm sınav aşamaları sonunda 58 Uzman Yardımcısı, 2 Avukat, 15 Büro Görevlisi ve 5 Sekreter alınacak.

BAŞVURULAR SONA ERDİ Türkiye Ulusal Ajansı 80 Kamu Personeli alımı için başvurular 26 Nisan 2021 tarihi ile 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında elektronik ortamda gerçekleştirildi.

İKİ AŞAMALI SINAV YAPILACAK 80 kişilik kadro için Türkiye Ulusal Ajansı adaylara değerlendirme için iki aşamadan oluşan sınav yapacak. Buna göre sınavlar önce yazılı ve sonrasonda sözlü olarak yapılacak.

Yazılı Giriş Sınavı 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da Ankara’da yapılacak. Adaylar Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanacak sınav giriş belgelerini 31 Mayıs 2021 – 05 Haziran 2021 tarihleri arasında //gaziodm.gazi.edu.tr adresinden çıktı almak suretiyle temin edebilecek olup, adayların adreslerine ayrıca sınav giriş belgesi gönderilmeyecek.

Adaylar sınavda kimlik tespitinde kullanılmak üzere resmi kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) bulunduracak. Kimlik belgesi yanında bulunmayan adaylar sınava alınmayacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Başvuru formu ve eki belgelerin incelenmesi sonucu ilanda belirtilen şartları haiz olup, yazılı giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların isimleri 25 Mayıs 2021 tarihinde Ajansa ait www.ua.gov.tr internet adreslerinde duyurulacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.