Televizyon

Üçkuruş dizisi başrolleri belli oldu! İşte bomba isimler...

Show Tv yine bomba bir diziyle Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında olmayı planlıyor. Ekranların sevilen dizisi Çukur’un final yapacağı haberinden sonra gözler Üçkuruş dizisine çevrildi. Başrollerinde kimlerin olacağını merak eden izleyiciler şimdiden heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Peki, Üçkuruş dizisi başrollerinde kimler var? İşte bomba isimler...

Abone Ol

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur'un yerine bomba bir dizi geliyor.

İçerde ve Çukur gibi dizilerle yıllardır pazartesi akşamına damga vuran Ay Yapım Üçkuruş adlı dizinin hazırlıklarına başladı.

Heyecanla dizinin başrollerinde 3 yıldız erkek oyuncu yer alacak.

Yıldız kadrosuyla damga vuracak dizinin oyuncuları Mucize Doktor, Teşkilat ve Çukur başrollerinde yer alan isimler olacak.

Üçkuruş dizisiyle ilk anlaşma yapılan ismin Ali Vefa karakteriyle çok sevilen Taner Ölmez olduğu iddia edildi.

Sevilen oyuncunun 2021 2022 sezonunda Üçkuruş dizisiyle ekranlarda göreceğiz.

Ekranların en sevilen isimlerinden birisi olan Aras Bulut İynemli Üçkuruş dizisinin başrolünde olması bekleniyor. Diziyi heyecanla bekleyenler Taner Ölmez ve Aras Bulut İynemli uyumunu şimdiden merak ediyor.

Teşkilat dizisinde büyük beğeni toplayan Serdar Kılıçaslan karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul Üçkuruş dizisiyle sözleşme imzaladığı iddia edildi. Çağlar Ertuğrul, Taner Ölmez ve Aras Bulut İynemli muhteşem kadrosuyla şimdiden dikkat çekiyor. Çağlar Ertuğrul, Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez'li Üç Kuruş dizisi Eylül ayında Show TV ekranlarında yayınlanacak.