Televizyon

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde neler oluyor? 'Bütün kadro ayrılıyor' iddiası

Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran TRT 1'in sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde adeta deprem yaşandı.

Abone Ol

Revizyona giden dizide bir kişi hariç tüm kadro gidiyor. Yepyeni bir döneme hazırlanan dizide baş karakter Sultan Alparslan'ı Barış Arduç canlandıracak. Tüm bunlar yaşanırken yapımcıdan dikkat çeken bir Buğra Gülsoy paylaşımı geldi. Ayrıntılar haberimizde.

Herkes gidiyor Reyting sıralamasında rakiplerine fark atan dizi senaryo gereği yepyeni bir döneme giriyor.

Ancak bu yeni dönemde öyle şeyler oluyor ki, eski kadroda gördüğümüz bir kişi hariç herkes 2 bölüm sonra olmayacak.

Hep ileriye doğru akan dizilere alışkın Türk seyircisi bu kez geriye gidecek. Tarihin başka bir sürecine girecek olan dizide Melikşah Sultan’dan önceki Sultan Alparslan dönemine dönülüyor.

Barış Arduç kadroya girdi 4 sezon planlanan dizinin ikinci sezonu ve sonrasında devam edecek 2 sezon boyunca; en son Çukur dizisinde Erdenet ailesinin haylaz karakteri Arık Böke Erdenet'i canlandıran Barış Arduç ana karakter olacak.

Kalan tek kişi Mehmet Özgür Sultan Alparslan rolünde Barış Arduç’u izleyeceğimiz Uyanış Büyük Selçuklu' da Nizamülmülk rolünde oynayan Mehmet Özgür, dizinin 2. sezonunda da kadroda yer alacak.

Yepyeni bir kadro geliyor İki bölüm sonra sezon finali yapacak dizide bir sonraki dönemde bambaşka bir kadro ile buluşacağız.

Buğra Gülsoy ile birlikte dizinin kadrosunda yer alan Sevda Erginci, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Hatice Şendil gibi tüm isimler diziden ayrılıyor.

Sosyal medya ayağa kalktı Sosyal medyada Uyanış Büyük Selçuklu'ya büyük bir atılım yaptıran oyuncuların bir kalemde diziden ayrılmasını eleştiren izleyiciler senaryonun gözden geçirilmesini istedi.

Bu gelişmelerin ardından dizinin Genel Yönetmeni ve Yapımcısı olan Emre Konuk’un, Uyanış Büyük Selçuklu için sezon başından beri büyük emek veren ve başarılı oyunculuğu ile diziye de çok büyük katkılar yapan Buğra Gülsoy’la ilgili mesajı dikkat çekti.

Emre Konuk, dizinin çekimleri sırasındaki bir kareyi paylaşarak “İyi ki seninle oldu” notunu düştü ve Melikşah, Buğra Gülsoy etiketlerini de ekledi. Buğra Gülsoy da bu paylaşıma beğeni yaptı.

İşte o paylaşım...