Güncel

Ziraat Bankkart lira nerede kullanılır 2021? Özellikleri nelerdir?

Teknoloji çağı olan günümüzde, nakit harcamadan çok kredi kartı veya banka kartı ile alışveriş yapmaya da ağırlık verir olduk. Peki, Ziraat Bankkart lira nerede kullanılır 2021? Özellikleri nelerdir? İşte detaylar...

Abone Ol

Ziraat Bankası kartlarınızı kullanarak Bankkart Lira kazanabilir, biriken Bankkart Lira'larınızı hem banka kartı hem kredi kartınızla anlaşmalı üye işyerlerinde harcayabilirsiniz.

Bankkart ile Bankkart üye işyerlerinde yaptığınız peşin alışverişlerden bankanın belirlediği oranda standart Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Bankkart'ın kredi kartı uygulaması ile Bankkart üye işyerlerinde yaptığınız taksitli alışverişlerden de ilgili işyerinde belirtilen oranda Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Bankkart ile KMH limitinden yapılan taksitli işlemlerden Bankkart Lira kazanılamaz. Bankkart Lira kazanımı için gerçekleştirilmesi gereken minimum işlem tutarı 10 TL olmalıdır.

Ziraat Bankkart lira nerelerde geçerli? Petrol Ofisi, Shell, Opet akaryakıt istasyonları Ziraat bankası pos cihazı olan tüm işletmeler Şok marketler zinciri

Ne yazık ki listedekiler haricinde bir yerde bankkart liralar geçerli olmuyor ancak yapılan açıklamalara göre önümüzdeki süreç için bu çerçevede anlaşmalı yerler arttırılacak.

Bununla beraber market ihtiyacı olan bireyler, en yakın şok şubesine giderek, seçtikleri ürünlerin değeri kadar bankkart lira tutarından ücretsizce faydalanabilir.

Bankkart Lira Nasıl Kazanılır? Bunun için öncelikle Ziraat Bankası kredi kartı veya banka kartınızın olması gerekmektedir. Sonraki aşamada ise bankkart lira kampanyasına katılmanız gerekiyor. Bunun için Bankkart mobil uygulamasını Google Play veya App Store üzerinden indiriyoruz. Bankacılık işlemlerinde kullanmış olduğunuz bilgileri, Ziraat bankasının resmi uygulaması olan Bankkart uygulamasına girerek, giriş yapıyorsunuz. Bir sonraki aşamada ise uygulama içinde her ay güncellenen bankkart lira kampanyası tıklanarak katılım sağlanır. Her kampanyada şartlar ve tutarlar farklı olduğundan size uygun olan bankkart lira kampanyasına katılarak, gerekli şartları sağladıktan sonra ilgili tarihte verilecek olan bankkart lira kartınıza yüklendiği mesajı geldikten sonra kolaylıkla kullanabilirsiniz.