Güncel

Gönül Dağı 47 bölüm izle tek parça! TRT 1 ile Gönül Dağı son bölüm izle tek parça kesintisiz full HD izle! (15 Ocak 2022)

Abone Ol

TRT 1'in cumartesi Gönül Dağı son yeni bölüm izleyenler bu hafta Asuman'ın Ramazan'ı kaçırmasına tanık oldu. Asuman'ın babası hâlâ bu evliliğe razı değilken geçirdiği rahatsızlık herkesi korkutur. Asuman'ın babası ölecek mi? Öte yandan ölümcül hastalığın pençesinde savaşan Sefer iyileşecek midir? Gönül Dağı 47. bölüm izleyenleri bu hafta yepyeni sürprizler ve yeni heyecanlar beklemekte. Dizinin tamamını internetten full HD kesintisiz izlemek için gerekli bilgilere yazımızın devamından erişebilirsiniz. İşte Gönül Dağı 47 bölüm izle tek parça! TRT 1 ile Gönül Dağı son bölüm izle tek parça kesintisiz full HD izle! (15 Ocak 2022) bağlantı bilgileri!..

Gönül Dağı 47 bölüm izle tek parça! TRT 1 ile Gönül Dağı son bölüm izle tek parça kesintisiz full HD izle! (15 Ocak 2022)

Bir Anadolu hikayesi Gönül Dağı son bölüm izlemek için gerekli bilgiye yukarıda yer alan linkten erişebilirsiniz.

Gönül Dağı dizisinin son (47) bölümünde; Ramazan'ın tiyatro sahnesinde söylediklerinden etkilenen Asuman, radikal bir karar alarak onu kaçırmaya karar verir.

Bu defa rollerin değişmiş olmasıyla Asuman ve Ramazan'ı nasıl bir yolculuk beklemektedir?

Öte yandan Sefer, Zahide ve Dişçi Musa, maharetli bir doktorla görüşmeye giderken Kenan ile Veysel de Kenan'ı büyüten annesinin cenazesine katılmak için yola çıkar.

Hepsini, sırtlandıkları dertlerle çıktıkları bu yolculuklarda, nasıl gelişmeler ve sürprizler beklemektedir?

Gönül Dağı dizisi her cumartesi saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Gönül Dağı 47. bölüm izle YouTube;