Güncel

AÖL telefon numarası kaç? AÖL Açık Lise iletişim bilgileri telefon numarası

Abone Ol

AÖL telefon numarası kaç? AÖL Açık Lise iletişim bilgileri telefon numarası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sınav tarihleriyle ilgili açıklama yapması ardından bu sabah saatlerinde sınav giriş panellerine giriş yapmaya çalıştılar. Yoğunluk oluşturup sistemde hata verilmesine neden olan sorunla alakalı vatandaşlar AÖL telefon numarası sorusunu sıkça araştırmaya başladı. İşte AÖL telefon numarası kaç? AÖL Açık Lise iletişim bilgileri telefon numarası ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Açıköğretim Lisesi sınav sonuçlarını sorgulayan öğrenciler AÖL telefon numaralarını araştırıyor. Lise eğitimine dışardan devam etmek zorunda kalan öğrenciler kayıt yenileme, yeni kayıt, sınav işlemleri ve ücretleri gibi pek çok konuda bilgi sahibi olabiliyor. Açık lise danışma hattından merak ettiğiniz konuya yönelik bilgi sahibi olabilirsiniz.

AÖL TELEFON NUMARASI KAÇ?

Açık Öğretim Lisesi okuyan öğrenciler, AÖL telefon numaraları ve AÖL iletişim hatlarını araştırıyor. Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında değerlendirilmesini istediğiniz başvuruları ve merak ettiğiniz soruları MEB Ana Sayfa İletişim bölümünde bulunan MEB Bilgi Edinme Sistemi üzerinden mail yoluyla iletebilirsiniz. AÖL telefon numaraları ve AÖL iletişim hatları kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) “444 0 632” (444 0 MEB) danışma hattını arayarak sorunuza muhattap bulabilirsiniz.

AÖL telefon numaraları kaç? AÖL iletişim bilgileri ve telefon numarası

AÖL İLETİŞİM BİLGİLERİ VE TELEFON NUMARASI

Telefon : MEBİM 444 06 32

Belgegeçer : 0 312 213 01 75

Adres : Emniyet Mahallesi Milas Sokak No.21 06500Teknikokullar,

MEBBİM İLETİŞİM MERKEZİ (AÖL İLETİŞİM)

Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “444 0 632” (444 0 MEB) danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek. Bu kapsamda, öğretmenler, yer değiştirme işlemleri, maaşlar, ek ders ücretleri, mesleki çalışmaları, eğitim ve öğretim ödeneği, özlük işlemleri, sosyal tesis ve lojman kullanımı, yurt dışı görevlendirmeleri gibi konularda; öğretmen adayları ise ilk atama işlemleri, kadro talepleri gibi Bakanlığın görev alanındaki bütün konularda hizmet alabilecek.

Danışma hattı ayrıca, örgün eğitim çağı dışına çıkan ve yaygın eğitim kurumlarında eğitimine devam eden Türkiye veya yurt dışı programlarına kayıtlı öğrencilere, yeni kayıt, kayıt yenileme, sınav iş ve işlemleri, ücret iadeleri, mezuniyet iş ve işlemleri ve sistem üzerinden yapılabilecek bilgi güncellemeleri konularında da hizmet verecek.