Genel

Hatay'da konteyner yangını: Anne ile çocukları dumandan etkilendi

Hatay'da depremzede bir ailenin yaşadığı konteynerde yangın çıktı. Alevlerin sardığı konteyner yangın sonucu kullanılamaz hale gelirken, burada yaşayan anne ile iki çocuğu dumandan etkilendi.

Abone Ol

Hatay'ın Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi'nde yaşandı. Mahallede bulunan bir konteyner kentte, bilinmeyen bir nedenle depremzede ailenin yaşadığı konteyner evde yangın çıktı.

Dumanlar yükselen konteyner kısa sürede alevlere teslim oldu.

Konteynerin yandığını gören vatandaşlar söndürmeye çalıştı ama başarılı olamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.

İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri intikal etti.

ANNE İLE ÇOCUKLARI DUMANDAN ETKİLENDİ

Kısa sürede bölgeye intikal Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.

Çıkan yangında, anne ve 2 çocuk dumandan etkilenirken tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Geceyi gündüze çeviren alevler içinde kalan bir konteyner kullanılamaz hale gelirken diğer 2 konteyner kısmen yandı.