Güncel

Kente inen domuzlarla 'selfie çekme 'akımı

Ege'nin turistik cenneti Güllük'te yaban domuzları sokakları mesken tuttu. Artan domuz popülasyonu bölge halkını endişelendirirken, bazı vatandaşlar ve turistler domuzlarla selfie çekerek sosyal medyada yeni bir akım başlattı.

Abone Ol

Ege'nin gözde turizm merkezleri Kuşadası, Bodrum, Marmaris ve Milas'a bağlı Güllük'te dikkat çeken bir sosyal medya akımı başladı.

Bölgede, domuz popülasyonunun her geçen gün artması nedeniyle domuzlar kent içinde de görülmeye başladı.

Özellikle yaz sezonunun başlamasıyla birlikte sokaklarda ve mekan önlerinde sık sık görüntülenen yaban domuzları, vatandaşlar kadar turistleri de şaşkına çeviriyor.

YERLİLER ARTAN DOMUZ SAYISINDAN ENDİŞELİ

Bölge halkı ve işletmeciler ise artan domuz sayısından endişeli.

Özellikle gece saatlerinde yiyecek arayışına çıkan domuzlar, çöp kutularını karıştırıyor, sahil şeridinde dolaşıyor ve zaman zaman mekanlara kadar giriyor.

Domuzların turistik beldelerde adeta "alışılmış bir manzara" haline gelmesi sosyal medyada da gündem olmaya devam ediyor.

DOMUZLA SELFİE AKIMI

Ancak bazı yerli ve yabancı turistler, kente inen yaban domuzları ile selfie çekme akımı başlattı.

Tatilciler, çektikleri ilginç ve komik selfieleri sosyal medya hesapları üzeinden paylaşıyor.

Son olarak sunucu Duygu Meltem Yalçınkaya, eğlenmek için gittiği Güllük'te bir mekanın önünde karşılaştığı domuz sürüsüyle selfie çekti. O anları sosyal medya hesabından da paylaşan Yalçınkaya, "Güllük akşamları artık daha vahşi ama bir o kadar da renkli" notunu düştü.