Televizyon

Kurtlar Vadisi geri mi geliyor? Efsane dizi Kurtlar Vadisi yeniden mi çekiliyor

Abone Ol

15 Ocak 2003 tarihinde yayın hayatına başlayan ve televizyonların en uzun soluklu yapımlarından biri olan dizinin çekimlerini yeniden başlayacağına dair söylemler heyecana yol açtı. Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya’nın sosyal medya paylaşımının ardından dizinin takipçileri Kurtlar Vadisi ekranlara geri mi dönüyor konusunu araştırmaya başladı. Dizinin hayranları şimdi yapımcı tarafından gelecek haberi bekliyor. Peki Kurtlar Vadisi geri mi geliyor? Efsane dizi Kurtlar Vadisi yeniden mi çekiliyor? Detaylar haberde.

Kurtlar Vadisi geri mi geliyor? Efsane dizi Kurtlar Vadisi yeniden mi çekiliyor

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağını belirtti. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Tahir Sarıkaya, ‘Dostum Necati Şaşmaz ile 2022 yılında başlayacak Kurtlar Vadisi’ni konuştuk’ ifadelerine yer verdi.

Söz konusu paylaşımın kısa sürede aldığı yorumların ardından Sarıkaya paylaşımına ‘Yıl konusunu espri yaptım arkadaşlar’ notunu ekledi.

4 sezondan ve 97 bölümden oluşan Kurtlar Vadisi dizisi, 20 bölümlük 1. sezonunda çarşamba akşamları, sonrasında ise perşembe akşamları yayımlanmıştır. Dizi ilk üç sezon Show TV ekranlarında yayımlanmıştır. Son sezonunda ise 4 milyon dolar karşılığında Kanal D’ye transfer olmuştur.