Gündem

Kuvvet Komutanları ve MSB'den Özgür Özel'e tazminat davası!

MSB kaynakları, Özgür Özel'in ifadeleri nedeniyle, Hulusi Akar'ın yanı sıra kuvvet komutanları ve Milli Savunma Bakanı'nın ayrı ayrı CHP Genel Başkanı'na tazminat davasını açtığını açıkladı.

Abone Ol

Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanları, Genelkurmay Başkanı ve Milli Savunma Bakanı'nın ayrı ayrı CHP Lideri Özgür Özel'e manevi tazminat davası açtığı öğrenildi. 

Bakanlık kaynakları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in tepki çeken açıklamaları sonrasında Kuvvet Komutanlarının dava açıp açmadığına dair sorular üzerine şunları söyledi;

AYRI AYRI TAZMİNAT DAVASI AÇILDI

►“Kuvvet Komutanlarımızın şahsını ve genel olarak Milli Savunma Bakanlığımızı hedef alan açıklamaların kabul edilemez olduğunu ve tüm yasal hakların kullanılacağını geçen hafta ifade etmiştik. Bu kapsamada Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlarımız ile Genelkurmay Başkanımız ve Milli Savunma Bakanımız ayrı ayrı manevi tazminat davası açmıştır.”