Güncel

Masumlar Apartmanı Naci öldü mü, ölecek mi? Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu, neden?

Abone Ol

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Naci Hoca karakteriyle yer alan Tansel Öngel'in son fragmanda elinde çiçek buketiyle kapı önünde aniden yere yığıldığı görülüyor. Safiye'yi korkutan bu dakikalar takipçilerin de yüreklerini ağza getirdi. Safiye ve Naci tam mutlu oldu derken her şey yeniden altüst mü olacak? Masumlar Apartmanı Naci öldü mü, ölecek mi? Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu, neden? soruları da sıkça araştırılmaya başlandı. Peki, Masumlar Apartmanı Naci öldü mü, ölecek mi? Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu, neden? İşte takipçilerin merakla araştırdığı konuya dair bilgiler...

Masumlar Apartmanı Naci öldü mü, ölecek mi? Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu, neden?

Masumlar Apartmanı Naci ölecek mi, öldü mü? Bu sorunun yanıtı henüz belli değil. Naci'nin fenalaştığı görülürken bu konu yeni bölümle birlikte netlik kazanacak.

Naci'nin hastalığı net olarak belirtilmemekle birlikte, vücudunun farklı uzuvlarında yaşadığı uyuşukluk ve hissizlik olarak yansıtılmaktadır. Safiye'nin de ısrarı ile Naci yurt dışında aldığı tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Ancak görülen o ki Naci'nin hastalığı yeniden nüksediyor.

Gerçek hayat hikayesinden esinlenilerek uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin asıl hikayesinde ise Naci karakteri esasen Safiye'nin karşısına hiç çıkmamış oluyor. Çünkü Naci'nin yıllar önce geçirdiği kazada hayatını kaybettiği biliniyor.