Televizyon

Müge Anlı Veli Karabacak kimdir, nereli? Veli Karabacak neden gündem oldu?

Abone Ol

Müge Anlı Veli Karabacak kimdir, nereli? Veli Karabacak neden gündem oldu? soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı yeni bölümüyle TV karşısında yerini almaya devam ediyor. Bugünkü programda konuk olan Fatma Çelik hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Canlı yayına katılan şüpheli Veli Karabacak Fatma Çelik olayıyla ilgili bildiklerini anlatıyor. Peki, Müge Anlı Veli Karabacak kimdir, nereli? Veli Karabacak neden gündem oldu? işte tüm detaylar…

MÜGE ANLI VELİ KARABACAK KİMDİR, NERELİ?

Denizli’de çalıştığı tavernanın sahibi Veli Karabacak’la üç yılık birliktelik yaşayan Fatma Çelik’ten 13 yıldır haber alınamıyor. Aralarında çalkantılı bir ilişki olan çiftin son telefon konuşmalarına şahit olan taksi şoförü Osman Okay’ın olayla ilgili anlattıkları oldukça dikkat çekici. Çelik’in ailesi yaşananlarla ilgili Veli Karabacak’ı suçlarken Karabacak kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Müge Anlı’nın açıkladığı gizli tanık ifadesiyse olayla ilgili ipuçları verdi.

Veli Karabacak'ın Denizli ilinde olup yaşadığı bilinmektedir. Yaşı ile ilgili detay bilgiye ulaşıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz. 

VELİ KARABACAK NEDEN GÜNDEM OLDU?

16 yaşındayken çalışmak için Veli Karabacak’ın işlettiği tavernaya giden Fatma Çelik, bir süre burada çalıştı. İddialara göre genç kıza ilgi duyan Karabacak, Çelik’in kasada durmasını sağladı. Bir süre sonra birlikte yaşamaya başlayan çiftin ilişkisinde kavga, tehdit ve ihanet eksik olmadı. Karabacak ile takside yaptığı görüşmede “Sen beni aldattın, ben de seni üç kez aldattım” dediği öne sürülen genç kadından bir daha haber alınamadı.