Güncel

Sağlık personeli son başvuru ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman son gün?

Abone Ol

Sağlık personeli son başvuru ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman son gün? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı kadrolarında görevlendirilecek 20 bin sözleşmeli personel alımı için başvuruların son günü merak ediliyor. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS/10 puanıyla gerçekleştirilen başvuru süreci 16 Aralık'ta başlamıştı. Sağlık personeli son başvuru ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman son gün? Sağlık Bakanlığı 20 bin personel alımı kılavuzu

SAĞLIK PERSONELİ SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı'nın sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak.

Sağlık Bakanlığı'na başvuracak adaylar tercihlerini 16 - 22 Aralık 2021 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabilecek. Başvurular 22 Aralık 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Adaylar, tercihlerinin sisteme kaydını yaptıktan sonra kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yerleştirme ücretini (25,00 TL) yatıracaklar. Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 23 Aralık 2021 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 23 Aralık 2021 tarihinde saat 23.59’da sona erecek. Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak, sistemden silinecek ve bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacak. Yatırılan yerleştirme ücretleri her ne sebeple olursa olsun iade edilmeyecek ve devredilmeyecek.