Spor

Samet Akaydin Fenerbahçe’ye dönüyor

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe ocak ayında Yunan ekibi Panathinaikos’a kiralık olarak gönderdiği savunma oyuncusu Samet Akaydin’i gelecek sezon takımda tutma kararı aldı.

Abone Ol

ÖZEL HABER - ÇAĞLAR ASLAN  

Son dakika Fenerbahçe haberleri...  Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’de gelecek sezonun kadro planlama çalışmaları da başladı. Sarı-lacivertli takımda fazla forma şansı bulamaması nedeniyle Fatih Terim’in çalıştırdığı Yunan devi Panathinaikos’a kiralanan Samet Akaydin için flaş bir gelişme yaşandı. Yunanistan’da gösterdiği başarılı futbolun ardından yeniden A Milli Takım kadrosuna alınan tecrübeli dikkatleri üzerine çekti.  

MİLLİ TAKIM FAKTÖRÜ 

Panathinaikos’ta 7’si ilk 11’de olmak üzere toplam 10 maçta forma giyen Samet, A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın da vazgeçilmezleri arasına girdi. 30 yaşındaki oyuncu Macaristan ile Budepeşte’de oynanan ve 1-0 kaybedilen hazırlık maçında 90 dakika sahada kaldı. Gelecek sezon Leonardo Bonucci ve Serdar Aziz ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe, Samet Akaydin’i kadroda tutma kararı aldı.