Spor

Sergen Yalçın’ın ardından bir müjde de Rachid Ghezzal’dan

Abone Ol

Geçtiğimiz sezonu iki kupayla taçlandıran Beşiktaş, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde etmişti. Gelecek sezona da iddialı bir giriş yapmak isteyen siyah-beyazlı kulüp Sergen Yalçınla sözleşme yenileyerek ilk adımı attı. Teknik hocayla yapılan anlaşmanın ardından gözler gelecek olan yeni transfer haberlerine çevrildi. Kiralık sözleşmeleri son bulan oyuncular arasında yer alan Rachid Ghezzal'in takımın yeni sezonda da yer alıp almayacağı merakla bekleniyordu. Bugün gündeme gelen yeni gelişme ile birlikte Siyah-beyazlılar, Rachid Ghezzal’a yeni bir teklifte bulundu.

RACHID GHEZALLA YOLA DEVEM EDİLECEK Mİ?

Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör Sergen Yalçın arasındaki sözleşme krizinin sona ermesiyle birlikte siyah-beyazlı camiada tüm dikkatler transferler üzerine çevrildi. İlk olarak sözleşmesi biten kiralık oyunculara yönelen kulüp Rosier ve Ghezzal konusunda da karara varmaya çalışıyor. Siyah-beyazlı yönetimin, şampiyonlukta başrolü oynayan Ghezzal'ın takımda kalması adına tüm şartları zorlayacağı ifade edildi. Sezonun bitmesiyle bir çok kulüpten de teklif alan Ghezalla'ın kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediği öğrenildi.

YENİ TEKLİF SUNULDU

Gündeme yeni düşen gelişmeyle Beşiktaş kulübünün Rachid Ghezzal'a 1.9 milyon euro + bonus şeklinde yeni bir teklif yaptığı öğrenildi. Rachid Ghezzal'ın yeni teklife nasıl yanaşacağı merakla bekleniyor.