Gündem

Son dakika! Bahçeli'den teğmenler açıklaması: Doğru ve isabetli bir karar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'kılıçlı yemin soruşturmasında' TSK 'dan ihraç edilen 5 teğmen ve 3 disiplin amiri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "TSK Disiplin Kanunu’nun amir hükümlerinin tatbikiyle ayırma cezasının muhataplarına uygulanması doğru ve isabetli bir karardır." dedi.

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TSK 'dan ihraç edilen 5 teğmen ve 3 disiplin amiri ile ilgili kararın doğru ve isabetli olduğunu belirtti. 

'MASKELİ DARBE SEVERLER AKLINI BAŞINA ALMALIDIR'

Bahçeli tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Herkes bu karara saygı duymalı; karışık, karanlık ve kaotik
Türkiye şartlarını ikmal ve inşa etmek için pusuda bekleyen demokrat maskeli darbe severler aklını başına almalıdır. Korsan ve paralel yeminlerle aklına estiği gibi bağırıp çağıranlara gereği yapılmış, maşeri vicdan bu karardan memnuniyet duymuştur." ifadelerini kullandı.