Spor

Trabzonspor iç sahada kayıp

Son dakika Trabzonspor haberleri...Süper Lig’in 32. haftasında konuk ettiği Sivasspor’a yenilerek hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde evinde istediği sonuçlara imza atamadı.

Abone Ol

Son dakika Trabzonspor haberleri...Son olarak evinde Sivasspor’a 1-0’lık skorla kaybeden bordo mavili ekip, teknik direktör Abdullah Avcı idaresinde deplasmandaki başarısını iç sahaya yansıtamadı. Deneyimli teknik adamın göreve gelmesinin ardından Trabzon’da oynadığı 12 lig mücadelesinde; 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan Karadeniz temsilcisi, 19 puan toplayabildi. 

Avcı yönetiminde sahasında Alanyaspor, Konyaspor, Samsunspor, Hatayspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük'ü mağlup eden Trabzonspor, Kayserispor, Galatasaray, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Sivasspor kaybetti. Bordo-mavili takım, iç sahada tek beraberliğini ise Başakşehir karşısında aldı. 12 dış saha maçında ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Abdullah Avcı'nın öğrencileri, 21 puanla evinde topladığı puanlardan 2 puan fazlasını hanesine yazdırdı.