Güncel

Unutma Beni filminde Alice Howland'ı canlandırarak 2015'te En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar, Altın Küre ve BAFTA ödüllerini kazanan kimdir?

Abone Ol

ATV ekranlarının sevilen genel kültür ve bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in 10 Temmuz 2021 tarihli 941. bölümü yine heyecanlı dakikalara sahne oldu. Kim Milyoner Olmak İster sorularını ilgiyle takip eden seyirciler de, soruları internet ortamında konularla ilgili bilgilere ulaşmak istiyor. ATV kanalında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla bu akşamki Milyoner yeni bölümde yarışmacıya yöneltilen "Unutma Beni filminde Alice Howland'ı canlandırarak 2015'te En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar, Altın Küre ödülleri alan oyuncu kimdir?" sorusu da merak konusu oldu. İşte "Unutma Beni filminde Alice Howland'ı canlandırarak 2015'te En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar, Altın Küre ödülleri alan oyuncu kimdir?" şeklindeki Milyoner sorusu ve doğru cevabı!..

Unutma Beni filminde Alice Howland'ı canlandırarak 2015'te En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar, Altın Küre ödülleri alan oyuncu kimdir?

Doğru cevap: Jullianne Moore