Taha Emre Özdemir / Ankara
MASAK incelemesi ve Sayıştay denetimiyle ortaya çıkan konser yolsuzluğunda iki taraf olduğunu belirten Yalçın, “Biri Kültür Dairesi’nin başındaki isim Hacı Ali Bozkurt. Yavaş’ın çocukluk arkadaşı. Sözleşmenin altında onun imzası var. Diğeri, Yavaş’ın seçim kampanyasını yürüten Selahattin Çetinkaya’nın Enfest Organizasyon’u.” bilgisini verdi.
BİLGİSİ VARSA DAHA VAHİM
“Ortada bir tespit var. Bozkurt ve Çetinkaya’nın kirli ilişkileriyle ABB 154 milyon kamu zararına uğramış.” diyen Yalçın, “Bu kirli ilişkilerden bilginiz var mıydı, yok muydu? En yakınındaki iki adam, kirli ilişkilerle 154 milyon kamu zararına sebep olacak ve senin bilgin olmayacak. Bilgisi varsa daha da vahim.” diyerek Yavaş’a tepki gösterdi.
ANKARA ÇİLENİN BAŞKENTİ OLDU
Başkentte trafiğin kilitlendiğini, toplu taşıma ve altyapının çöktüğünü söyleyen Yalçın, "Ortada iflas etmiş bir Ankara var. Huzurun başkenti yapacağız dedikleri Ankara'yı çilenin başkenti yaptılar." dedi. Başkentte ciddi bir su krizinin de olduğunu kaydeden Yalçın, “40 gün daha yağmur yağmazsa musluklardan su akmayacak." uyarısında bulundu.