Gündem

Yeşildağ Ailesi'nden açıklama! Yalan ve iftira yargıya taşınıyor

Yeşildağ Ailesi, sosyal medyadan "Ali Yeşildağ-1 ifşaları" adıyla yapılan paylaşımlara ilişkin, "Ali Yeşildağ'ın, yalan ve iftiradan ibaret videolarının, kamuoyunda algı yaratmaya yönelik olduğu anlaşılmaktadır. Yayımlanan bu videonun, FETÖ terör örgütü iltisaklı hesaplardan peş peşe aynı anda yayımlanması, bunun açık bir göstergesidir." açıklamasında bulundu.

Abone Ol

Suç örgütü lideri Sedat Peker ve onlarca sabıka kaydı olan Muhammet Yakut gibi isimlerin başlattığı karalama kampanyasına bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Yeşildağ ailesine mensup Ali Yeşildağ katıldı. Firari FETÖ'cü Cevheri Güven'in youtube kanalında yayımladığı iddialara Yeşildağ ailesi cevap verdi: Yalan ve iftiradan ibaret videolarının, kamuoyunda algı yaratmaya yönelik olduğu anlaşılmaktadır. Yayımlanan bu videonun, FETÖ terör örgütü iltisaklı hesaplardan peş peşe aynı anda yayımlanması, bunun açık bir göstergesidir."

FİRARİ FETÖ'CÜ CEVHER GÜVEN ERDOĞAN'I İFTİRA VE YALANLARIYLA HEDEF ALDI

Türkiye’nin seçimine bir haftadan az bir zaman kaldı. Çoğu firari olan isimlerin son dönemde dezenformasyon ve karalama içeren kampanyasına bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın olduğu bilinen Yeşildağ ailesine mensup Ali Yeşildağ da katıldı. Firari FETÖ’cü Cevheri Güven’in YouTube kanalından yayımlanan videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef alan alan Ali Yeşildağ’ın ailesi bir açıklama yayımlayarak Ali Yeşildağ’ın söz konusu videolarda yalan ve iftiradan ibaret iddiaları gündeme getirdiğini vurguladı. Karalama kampanyasının FETÖ’cü hesaplar üzerinden yürütüldüğüne dikkat çekilen açıklamada, “yapılan yayın ve yayınlar hakkında her türlü yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu ve gerekli hukuki mekanizmalara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.

Aile adına yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"AİLEMİZ İLE HİÇBİR ORGANİK BAĞI YOKTUR"

"Bu yapılan yayınların tamamının, sabıkalı ve amiyane tabir ile suç makinesi tabir edilecek kişiler seçilerek yapıldığı bilinmektedir. Ali Yeşildağ, Yeşildağ ailesinin bir ferdi olmakla beraber ailemiz ile hiçbir organik bağı yoktur ve kendisi halen Bursa, Ankara ve İstanbul mahkemelerinden 'silahla yağma', 'yağma', 'kasten adam öldürme', 'tasarlayarak adam öldürme', 'iftira' ve buna benzer ağır suçlardan almış olduğu cezalar nedeniyle aranmakta olup şu ana kadar yakalanamadığı bilinmektedir. Kendisi, hayatının 17 yılını cezaevlerinde geçirmiş, geri kalan cezalarını çekmemek için FETÖ terör örgütünden yardım alarak kaçmakta olup diyetini bu video ile ödemeye çalışmaktadır. Kendisinin, ailemizin şerefine ve haysiyetine halel getirici yaşam tarzı nedeniyle ilişki irtibatının kesilmesiyle beraber senelerdir ailemizin bir kısım fertlerine karşı duymuş olduğu kin ve öfke, kendisini terör örgütlerinin maşası haline getirmiştir."

Yurt dışındaki firari FETÖ üyesi Cevheri Güven'in, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili sosyal medyada yaptığı iftira yayınlarının da kamuoyunun malumu olduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ali Yeşildağ'ın, bu örgüt mensubu ile aynı şekilde, aynı hareket tarzı ile tamamen yalan ve iftiradan ibaret videolarının, kamuoyunda algı yaratmaya yönelik olduğu anlaşılmaktadır. Yayımlanan bu videonun, yine FETÖ terör örgütü iltisaklı olduğu bilinen Erk Acarer ve diğer birçok FETÖ terör örgütü iltisaklı hesaplardan peş peşe aynı anda yayımlanması da bunun açık bir göstergesidir. Tüm bu bilinen gerçekler ışığında, seçim arifesinde ailemiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile ilgili Türkiye Cumhuriyeti Devleti siyasetini ve seçimini dizayn etmeye yönelik, FETÖ terör örgütü menşeli yalan ve iftira yayımından dolayı derin üzüntü içerisinde olduğumuzu bildirir, yapılan yayın ve yayınlar hakkında her türlü yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu ve gerekli hukuki mekanizmalara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

KAYNAK:AA