Güncel

YKS soruları yayınlandı mı? 2020 YKS soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

Abone Ol

27 ve 28 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT’den 3 oturum halinde gerçekleşen üniversite sınavı bugün de devam ediyor. Öğrenciler, sınav sorularının ve cevap anahtarlarının yayınlanacağı tarihi merak ediyor. Sonuçlar açıklanmadan önce YKS soru kitapçığından tahmini puan durumlarını hesaplamak isteyen öğrenciler, YKS soruları yayınlandı mı? 2020 YKS soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? sorularının yanıtını araştırıyor. Detaylar ise haberde!..

YKS soruları yayınlandı mı? 2020 YKS soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

ÖSYM, soru kitapçığı ve cevap anahtarının erişime açılacağı tarihi henüz açıklamadı Ancak, önceki yıllarda yapılan sınavlar göz önüne alındığında soru kitapçığı ve cevap anahtarının birkaç gün çerisinde yayınlanması bekleniyor.

Üniversite adayları, ÖSYM’nin duyurular sayfasını takipte kalarak TYT, AYT ve YDT soru kitapçığının yayınlanıp yayınlanmadığını öğrenebilirler. İşte, ÖSYM duyurular sayfası;

ÖSYM duyurular sayfasına bu bağlantı üzerinden erişebilirsiniz!

Öte yandan, YKS sınav sonucunun açıklanacağı tarih ise daha önce yayınlanan 2020 ÖSYM takvimi ile duyuruldu. ÖSYM’nin güncellenen sınav takvimine göre 2020 YKS sınav sonuçları 28 Temmuz tarihinde açıklanacak.