Televizyon

Zümrüdüanka bu akşam var mı? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman? 28 Mart Cumartesi FOX TV yayın akışı…

Abone Ol

FOX TV’nin yüksek reytingli dizisilerinden Zümrüdüanka bu akşam var mı? Yeni bölümde Serdar ve Zümrüt aşkında yaşanacak gelişmeleri, Özgüçler ve Demirkanların konağında yaşanacak fırtınaları heyecanla bekleyen diziseverler, Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtına ulaşmak için 28 Mart  Cumartesi FOX TV yayın akışını sık sık sorguluyor. Corona virüsü (COVİD-19) salgınının etkisinde olduğumuz şu günlerde setlere ara veren dizileri sayılarının artması, Zümrüdüanka bu akşam var mı, neden yok gibi soruların araştırılmasına neden oluyor. Peki sürükleyici hikayesiyle heyecanla izlenen Zümrüdüanka bu akşam var mı? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman? 28 Mart Cumartesi FOX TV yayın akışı hakkında detaylar içeriğimizde.

Zümrüdüanka bu akşam var mı? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman?

FOX TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka bu akşam var mı? Dizinin 10. bölümü, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Yeni bölümün hangi tarihte yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş ve Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Serhat Özcan gibi yetenekli oyuncuların rol aldığı Zümrüdüanka yeni bölümü, dizinin hayranları tarafından  heyecanla bekleniyor.

28 Mart Cumartesi FOX TV yayın akışı…

19.00 Fatih Portakal’la FOX Ana Haber

20.00 Hababam Sınıfı Merhaba ‘TV Sinema’

22.15 Maskeli Beşler İntikam Peşinde ‘TV Sinema’

00.30 Baraj ‘Dizi’ (TKR)